Ugrás a tartalomra

A JNK Sealant ablakszigetelés bemutatása

Cégünk 2002-ben kezdett ablakszigeteléssel foglalkozni. 2009 óta működünk, mint családi vállalkozás. Ügyfeleink megtalálhatóak az ország minden területén. Közületeknek és magánszemélyeknek is egyaránt vállalunk ablakszigetelési munkákat.

Fő profilunk

  • fa nyílászárók utólagos szigetelése svéd bemarásos technológiával,
  • vasalatok felújítása, javítása,
  • zárak cseréje,
  • nyílászárók (ajtók, ablakok) paszintása,
  • ablakszárny felújítás hőszigetelt üvegre régi tokba,
  • bejárati ajtó téliesítés.

 

Az ablakszigetelésről

Az ablakszigetelés és ajtószigetelés utólagos bemarásos módszerrel kiváló megoldás azoknak, akik szeretnék megszüntetni az ablakok résein távozó meleg levegőt és a beáramló zajt és port. Ezt a technikát szilikongumival valósítjuk meg, amelynek előnye, hogy az évek során sem keményedik meg, így hosszú távon is hatékony marad. A fűtésszámlán jelentkező megtakarítás miatt a módszer pár év alatt megtérül.

A bemarásos szigetelés gyorsan és minimális koszolással történik. 15 év tapasztalattal rendelkező csapatunk az esetleges vasalat-zár és zsanér gondokat is megoldja. Nagyon gyorsan - akár hétvégén is dolgozunk.

 Fontos, hogy a szilikont nem szabad lefesteni, mert így 7 év gyártói jótállás jár a szigetelőanyagra. Az alkalmazott svéd szilikon tömítő anyag -60 °C és +120 °C között képes megőrizni fizikai-kémiai tulajdonságait, és rugalmassága akár 10 000 nyitásig is garantált.


Hívjon bennünket! +36 30 232 2429 Kérjen árajánlatot